• (0799) 385 790
  • contact@armoniavietii.com

Locul meu de suflet – Sambata de Sus – Sinaia

Blog > Locul meu de suflet – Sambata de Sus – Sinaia
6 Dec

Locul meu de suflet – Sambata de Sus – Sinaia

admin Dec 6, 2016 0 474

Sunt nascuta in Sinaia. Sunt un om al muntilor si al cerului liber, al uliului rotit in zbor si al spatiului in care nu exista limita dar exista legi ale universului pe care nu ai voie sa le incalci.

Locul in care m-am nascut si-a pus amprenta asupra mea. Toata viata am purtat in mine maretia si puterea muntilor. Cand toti au spus ca nu se poate, eu am putut. Cand nimeni nu a ales calea, eu am ales-o fara sa sovai. Cand totul se naruia in jur, eu am urcat. Cand toti si-au pierdut speranta, eu am purtat-o cu demnitate. Cand altii au avut, eu am rabdat. Cand altii erau satui eu am flamanzit. Cand altii nu au vazut, eu am stiut. Cand altii au sovait, eu am deschis drumul. Cand altii au respins, eu am iubit. Cand altii au murit, eu am renascut. Cand altii au decis pentru mine, eu am rupt lanturile. Cand altii au spus ca nu mai e nimic de invatat, eu inca invat si caut.

Tot ceea ce am ales in aceasta viata, a determinat ca ea sa se manifeste in final ca intr-o clepsidra in care un pol este locul meu de nastere Sinaia si celalalt, locul in care am ales sa continui sa traiesc cealalta parte a vietii, Sambata de Sus. Unul din ele l-a schitat pe celalalt si cel care prindea contur, il potenta pe cel care i-a dat vigoare. Si acest balans  sublim a determinat zborul sufletului meu dezradacinat din locul natal, spre locul care mi-a adoptat spiritul salbatic redandu-i frumusetea.

Am ales sa imi nasc fiica acum 25 de ani, tot in Sinaia, desi eu nu mai locuiam acolo. Am daruit spiritului fiicei mele, puritatea, forta si maretia muntilor. Si restul a creat viata in jurul ei. Cand si cand, amprenta locului o cheama sa o ajute, redandu-i puterea energetica. Este cel mai frumos dar pe care i-l puteam pune la radacina ei. Si imi bucura sufletul ori de cate ori o vad ca intuitiv face asta.

Cel mai important lucru pentru spiritul tau, omule, este sa traiesti in armonie cu Universul pe care il porti in inima. Esti fericit?

Nu convenientele, nu imprejurarile, nu ceilalti decid pentru armonia sufletului tau. Doar tu esti cel care ajungi la aceasta intelepciune a puterii tale.

Daca ai ajuns pe aceasta pagina si citesti, inseamna ca a trebuit sa ajungi aici si ceea ce este in tine rezoneaza cu mine.

Imaginea poarta in ea un spirit al locului meu de suflet, pe care il salut si il binecuvantez. Stiu, sunt acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *