• (0799) 385 790
  • contact@armoniavietii.com

Despre Viata si Moartea unei femei – Uterul

Blog > Despre Viata si Moartea unei femei – Uterul

Despre Viata si Moartea unei femei – Uterul

admin Feb 8, 2017 0 1290

Uterul unei femei reprezinta Viata si Moartea.

O femeie naste, da viata. Menirea unei femei este divina.

O viata fericita si implinita pentru o femeie, determina mentinerea sanatatii, vitalitatii si a armoniei nu doar pentru ea ci pentru toata familia ei. O femeie plina de viata si puternica este inima unei familii, a unui grup, a unui cuplu. Ea emana pretutindeni fericire, calm si iubire. Astazi, femeile uita sa-si improspateze izvorul vitalitatii si se lasa cuprinse de slabiciune fizica si psihica, nemaistiind sa se refaca.

Prin insasi natura ei, femeia poate trezi in ea insasi o putere imensa prin care sa orienteze spre bine si armonie foarte multi oameni, ajutandu-i astfel fara ca ei macar sa banuiasca. Multe din proiectele de transformare a lumii s-au hranit din puterea femeilor. Aceasta putere genereaza inceputuri care cuprind in ele, in mod tainic, o energie uriasa capabila sa trezeasca si sa focalizeze entuzismul multor fiinte catre o noua directie.

Toate acestea cu o conditie: ca femeia sa fie sanatoasa, echilibrata si fericita.

Din cauza conditiilor de trai din societatea moderna, cu o femeie care devine android din cauza atator solicitari, cu organism supus unor epuizari  si o risipire a capacitatii de autoregenerare, procesul de imbatranire, de uzura precoce, de scadere a rezistentei la agresiunile bolilor, apare la femei cu mult mai devreme decat a fost proiectat de Natura. Si totul se reflecta in esenta femeii: uterul are de suferit, sistemul endocrin intra in declin precoce, familiile sufera, boli crunte invadeaza trupul unei femei. Inclusiv batranetea unei femei vine din uter. Uterul este Viata si Moartea unei femei.

Lucrez cu multe femei de toate varstele, care au fost supuse abuzurilor de multe feluri: psihice, fizice, emotionale. La toate, declinul se reflecta in uter. Acolo este doar efectul, dar cauza vine din interior, caci omul somatizeaza emotiile, socurile, traumele, la nivel de intestine. Ficatul aduna manie, Splina aduna nefericire, Intestinele nu mai fac absorbtie, organele de simt nu mai vor sa auda, sa vada, sa simta, sa se bucure. Femeile incep sa isi refuze feminitatea iar darurile si ciclurile ritmice de menstruatie intra in haos, maternitatea e perceputa ca o pedeapsa, ca o inlantuire. Ba unele femei ajung sa isi opreasca mental si ovulatia. Si peste toate acestea se dezvolta parazitii, fungii, bacteriile neprietenoase carora le place haosul dezordinii si vin sa puna pecete pe amarata de femeie…

Si nu doar abuzurile de tot felul sunt cele care distrug o femeie ci si acel ” Nu am timp!” nu mai are timp sa manance, sa isi vada putin de sufletul ei, de nevoile ei, de mintea si psihicul ei. O femeie moderna este vesnic intr-o roata care se invarte ca un perpetuum mobile fara a avea buton de oprire. Toata lumea trage de ea. Si asa ajung femeile sa isi reprime tot, imbolnavindu-si ce au mai de pret: Maria Sa, Uterul. Si Uterul imbolnaveste la randul sau glandele mamare. Dar aici va fi alta postare, in alta pagina.

O digestie defectuoasa sau ca si inexistenta, determina o imposibilitate de irigare cu sange curat, oxigenat, bogat in micronutrienti, a tot corpului si in mod special al uterului.

Un ficat epuizat, bolnav, care nu mai are energie si nu mai detoxifica, determina perturbari serioase in vezica biliara si implicit afecteaza fertilitatea.

Un metabolism intern apatic, in care nu mai circula corect energia vietii, cu intestine bolnave si tranzit intestinal ingreunat, imbolnaveste iremediabil uterul. Se ajunge direct in fibroame, chisturi, endometrite,  cancere, boli, boli, boli, etc etc.

Medicina Traditionala Chineza trateaza cu mult respect acest domeniu atat de delicat al esentei femeii.

Eu insami am fost o astfel de femeie. Acum, imi ajut semenele sa isi gaseasca vindecarea. Le invat sa se iubeasca, sa se respecte, sa se aprecieze si sa se puna in valoare. Nu o crema te face luminoasa, ci sanatatea uterului! Nu o haina te face sclipitoare ci energia uterului si linistea mintii! Daca devii cenusie, nefericita, vesnic bolnava, vino sa te invat cum sa iti cureti sufletul si mintea si sa iti pui ordine in uter. Si iti faci fericite si glandele mamare.

Da, o detoxifiere in corp este inutila daca nu o faci si in uter cu anexele lui. Medicina clasica este minunata dar sa ramana doar ca solutie in urgenta. Tu vino sa inveti sa faci preventie si sa nu ajungi niciodata in urgenta.

Solutiile naturale de tratare a afectiunilor specifice femeilor nu exclud tratamentul alopat, dar ele imbunatatesc efectul acestora si inlatura conditiile care pot duce ulterior la extirpari de organe feminine.

Pun aici poze cu eliminari de tesut mort, calcifiat, dintr-un uter fibromatos, al unei femei de 49 de ani, dupa un tratament bland, indelungat, cu produse naturale, timp de cca 2 ani de zile, in care au fost si pauze.

Daca vei considera ca te pot ajuta, contacteaza-ma. Uterul are nevoie de foarte multe lucruri nu doar de un tampon.

Fericirea este sinonima cu Femeia.

Boala nu este o stare normala.

Durerea nu trebuie sa existe. Nici macar la ciclu. Un ciclu dureros este semn de boala interioara.

Surse pentru acest articol in afara de practica din experienta personala si foto din arhiva personala (cazuistica): “Reglarea dezechilibrelor hormonale” – dr.Sara Gottfried; “Cartea femeii” – Liviu Gh, Veronica Cernat si altii; “Omul si simbolurile sale in Medicina Traditionala Chinez” – Jean Marc Kespi; note din cursul de CHI NEI TSANG – predat de distinsa dna Jutta Kellenberg – instructor international TAO HEALING; Brosura despre tampoanele igienice si absorbantele igienice marca Eden Line – cu prefata scrisa de distinstul medic acupuncturist dr. Dan-Vlad Filimon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *