• (0799) 385 790
  • contact@armoniavietii.com

Cum ar fi sa primim Manual de Viata la nastere? Si Certificat de Absolvire la Moarte?

Blog > Cum ar fi sa primim Manual de Viata la nastere? Si Certificat de Absolvire la Moarte?

Cum ar fi sa primim Manual de Viata la nastere? Si Certificat de Absolvire la Moarte?

admin Jun 11, 2017 2 459

Ca terapeut holistic traiesc zilnic langa pacientii mei stari si stari. Pe unele le pot comunica, pentru ca sunt in favoarea celui cu care lucrez, pe altele nu. Desi sunt tot in favoarea lui, dar ii va bulversa viata si nu este pregatit pentru asta. Ca atare, ma opresc Regulile de Echilibru din acest Univers, inclusiv cele pentru mine. Doar daca, cel cu care lucrez capata si Saltul de Constiinta care ii permite perceperea acestor stari/mesaje din lumea aceasta minunata. Atunci intelege fara mult efort, si chiar fara cuvinte.

Si asta m-a facut sa ma intreb: Cum ar fi daca am primi toti la nastere, Manualul de Viata pentru destinul in care am ales sa venim sa invatam si sa evoluam ca si spirite?

Venim singuri pe pamant. Si plecam la fel de singuri. Intre aceasta venire si plecare se scrie viata noastra, in aceasta Carte. Toti avem lectii de viata, dar nu le stim, le aflam doar daca ne intereseaza tare, daca ne imbolnavim, daca cei de langa noi tot mor si sunt vesnic bolnavi, daca chiar sufletul noastru moare si atunci ne agatam de intrebarea care iese brusc din noi si ne rasuceste pana la cer…”Tu stii Omule cine esti? Ce treaba ai tu pe aici? Hmmm?…”

Ar trebui sa avem Manuale pentru inocenta Lectiei de Autocunoastere, pentru dificila Lectie a Relatiilor, pentru agilitatea Lectiei Comunicarii, pentru imblanzirea Lectiei de Ordine si Autocontrol, pentru trepidanta Lectie de Echilibru, pentru evoluata Lectie a Vindecatorului, pentru recunoasterea Lectiei Divinitatii, pentru acceptarea si asumarea Lectiei Banului si a Puterii si pentru desavarsirea Lectiei Conducatorului…

Cum ar fi sa primim  si Certificate de Absolvire a acestor lectii? cand ni se termina programul aici pe pamant si plecam de unde am venit, ca sa ne pregatim pentru urmatoarea noastra venire aici, cand vom fi mai hotarati, mai pregatiti sau nu, cand ni se ingaduie de catre Forta Divina, asumandu-ne sau nu, greselile si neputintele din evolutia anterioara. Vom veni tot cam de unde am plecat, caci toti avem in destin sa ne tot regasim si sa ne reglam socotelile cam cu cca 10000 de suflete pe scara evolutiei alese de noi.

 Dar aceste lucruri nu se intampla, pentru ca alfel nu am mai invata nimic.

Iar aceasta Invatare este individuala si necesara. Asa evoluam toti in Spirala Umanitatii si ne intalnim si reintalnim unii cu altii si ne realizam Karma si ne implinim Destinul.

De gresit, gresim toti. Gresim ca parinti, ca soti, ca iubiti, ca frati, gresim ca neam.

Dar de evoluat, evoluam individual. Si plecam singuri.

Dacii nostrii se intristau la nastere si chiuiau de bucurie la moarte. Caci Moartea nu exista iar Nasterea este o viata grea. Primim toti doar o Carte Alba in care scriem ce dorim, ce putem, ce ne pricepem. Cred ca daca am si face asta in realitate, la Moarte toti ar rade si ar veseli citind din ea in loc sa jeleasca. Ba ar putea sa ia si notite….ca avem atat de multe de spus si nu am stiut sa o facem in Viata…

Eu imi aduc aminte ca la priveghiuri, cele de demult, spre sfasitul celor 3 zile, dadeau in veselie. Si copil fiind nu am uitat asta. Acum, ca terapeut, stiu de ce: Moartea Nu Exista.

Iti recomand 5 carti de suflet si un film de exceptie. Ca sa incetezi sa crezi ca ai doar aceasta viata. Si daca nu intelegi acum, nu-i nimic, exista o Data Viitoare. Atunci poate imi vei explica tu si eu nu voi stii nimic, pentru ca deja voi uita cine am fost acum….si tu vei fi cel care imi vei aduce aminte .

  • “Armonia Destinelor” – Aurora Sitarus
  • “Cum sa deveniti maestrii destinului” – Aurora Sitarus
  • “Lumea Sufletelor’ – Carte Album – Florin Gheorghita
  • “Secretul celor Trei Lumi” – Peter Deunov
  • “Moartea Mortii si Desavarsirea” – Ilie Cioara
  • filmul “NOSSO LAR” – 2010 – ecranizare dupa romanul cu acelasi nume al marelui medium brazilian Chico Xavier. “Este un film ce ne prezintă în mod accesibil şi simbolic o realitate suprafizică, pe care, posibil, o vom întâlni după moarte. Este unul dintre puţinele pelicule ce descriu întâmplările unui suflet plecat în lumea de apoi, strădaniile sale de a se purifica de gunoiul mental acumulat în viaţa de om, munca sa continuă de a deveni folositor Universului. Filmul ne prezintă, simplu şi clar, fundamentele mesajului spiritist şi ne aduce în inimi un mesaj de optimism şi speranţă. Merită a fi revăzut de mai multe ori! (Răzvan Petre)” – de pe www.spiritus.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *