• (0799) 385 790
  • contact@armoniavietii.com

Cand toxinele si metale grele ne dau afara din organism…

Blog > Cand toxinele si metale grele ne dau afara din organism…

Cand toxinele si metale grele ne dau afara din organism…

admin Jul 15, 2017 0 794

Din practica mea, la 5 oameni care vin spre mine sa ii ajut, 3 sunt in general oameni care afirma ca sufera de una si organismul lor imi arata alta.

Asa am lucrat azi cu un barbat de 55 de ani, supraponderal, cu tratamente medicamentoase de 5 ani pentru HTA, fumator ocazional, sedentar si plini de grij existentiale pentru ziua de azi si maine si lipsit de speranta ca poimaine va fi mai bine. S-a prezentat acuzand dureri violente in zona cervicala, si cu indicatie de RMN pentru a clarifica problematica zonei dureroase. A fost alegerea lui de a merge in paralel si pe o varianta alternativa de sustinere.

La prima vedere, mi-a atras atentia aspectul degetelor de la maini, umflate cu aspect de carnaciori si o stare aparenta de palida umezeala la nivelul pielii. Mi-a aratat analizele si desi nu sunt medic, am remarcat procentul eritrocitelor, a eozinofilelor si a limfocitelor mari. Am banuit ca are o stagnare de energie YIN, o circulatie deficiara de QI vital si o incarcatura limfatica mare cu proces inflamator in bazinul digestiv.

Banalul test de saliva facut pe loc, a indicat un PH de 6. Zona de aciditate ridicata in care celula poate devia in orice, producand haos in echilibrul organismului

La examinarea atenta a pielii, am observat ca nu pot aplica nici o procedura de masaj terapeutic, nici terapie cu ventuze terapeutice, nici sangerare pentru a decongestiona zona inflamata, fiind oprita de numeroasele veruci, papiloame, negi si alte zone pigmentate puternic in zona cervicalei, plamanului, rinichilor, si abdomen pe zona de colon ascendent.

 

Am aplicat totusi ulei de masaj antireumatic cu venin de scorpion si ulei de dafin, cu mana, in zona cervicalei, masand usor, sacadat prin presopunctura de-a lungul coloanei evitand traseul “buclucaselor” excrescente, dupa care partial Placa GuaSHA cu ulei specific din plante arse pentru uz cu placa GuaSha doar pe zona antebratului, insistand pe zona de ficat din zona poplitee, cu batai profunde. Zona abia a raspuns, slab, foarte slab,  la stimuli. Problema de ficat. Asta mi-a raspuns organismul persoanei.

Prin masurarea lungimii ambelor picioare, se vede vizibil un deficit de cel putin 2 cm pe piciorul stang, barbatul sustinand ca nu stie ca are un membru mai scurt, sau nu a realizat. Evident, problema este in intestine, caci pe principiile din ChiNeiTsang unde este nod in partea cealalta se scurteaza ceva.

                          

Nici limba barbatului nu arata prea bine. Este extrem de incarcata si prezinta punct pe zona reflexogena de ficat.

Am aplicat presopunctura auriculara pe zona corespondenta coloanei, stimuland si punctul Shenmen, dupa care terapie  cu lumanari terapeutice care au determinat eliminarea de depuneri din zona tratata si care arata ca toxinele si deseurile ale acestui om au umplut la refuz organismul lui.

A plecat cu stare de usoara somnolenta si recomandarea de a elimina proteina rosie si  branzeturile din alimentatie, de a renunta la fumat, de a merge pe jos pentru a pune in miscare limfa dar fara a solicita prea mult sistemul locomotor, de a se hidrata corect, de a elimina gandurile negative, cuvintele fara rost, de a lua ca supliment germeni de brocoli pentru a drena colonul, minerale complete de retea si vitamina C biologica si sa introduca in alimentatie acizi grasi nesaturati de calitate, respectiv uleiurile grase emulsionante: ulei de canepa, ulei de armurariu, ulei de in si saponine pentru curatarea sangelui si a limfei, precum si zeolit.  Aceste recomandari fiind minime in context, avand in vedere ca posibilitatile financiare ale barbatului sunt limitate momentan. Si firesc sa continuie investigatiile medicale de specialitate, caci calea terapiilor alternative nu este obstacol in calea medicinei alopate, dimpotriva.

Cazul acestui barbat este frecvent in randul nostru. Asta arata un Stil de Viata haotic dus in timp de 30-40 de ani, in care s-au neglijat mecanismele naturale de drenare si evacuare ale organismului: defecare,urinare, transpiratie, respiratie. Si acum, acestea sunt “infundate”, determinand acidifierea  iar organismul ca sa faca fata scoate haotic din interior substantele nutritive, vitaminele, aminoacizii pentu a “stinge” aciditatea, exact ca un pompier de serviciu. Dar nu reuseste decat sa produca mai mult haos, respectiv multiple calcifieri care se depun oriunde, blocand fluidele corpului. Oameni calcifiati. Calcifiati in ganduri, in plan fizic si emotional.

Tu ce faci cu tine, stii? Ce Stil de Viata ai? Ai grija de tine?…..

Bibliografie:

  • poze cazuistica personala – cu acceptul persoanei in cauza.
  • note curs ChiNeiTsang 1 – predat de dna Jutta Kellenberg – Lider senior ramura TAO
  • note curs auriculoterapie
  • note curs acreditat de tehnician maseur – Centrul Mentor Macro – http://www.mentormacro.com/index.php
  • “Acupunctura auriculara si alte microsisteme de acupunctura” – dr.Dragos Popovici, ing Rodica Popovici – 2008
  • “Atingerea Cuantica – Puterea de a vindeca ” – Richard Gordon – 2009

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *