• (0799) 385 790
  • contact@armoniavietii.com

Legile Universului

Blog > Legile Universului

Legile Universului

admin Dec 26, 2017 11 2474

Nu le-am inventat eu.

Ele exista dintotdeauna si incepi sa le simti si sa le intelegi doar cand incepi sa devii spectator la ce se intampla si nu iti mai propui sa fi tu acela care…., nu te mai uiti in Sus, in stanga sau in dreapta ci doar te lasi in voia Universului si lucrurile se intampla.

Am pregatire juridica si cariera in domeniu. Multe s-au tot schimbat din punct de vedere juridic in acei ani de la un moment dat nu mai stiam ce aplicam si cum. Pentru ca atunci cand lucrurile sunt simple, oamenii le complica definitiv. Dar Legile Universului sunt stabile si imposibil de schimbat. Si sunt dure, imposibil de fentat.

  1. Legea Echilibrului.

Este cea mai puternica lege din Univers. Ea guverneaza absolut tot in acest Univers. In functie de ea, se aplica toate celelalte legi.

Conform acestei prime legi, cel care incalca Echilibrul atrage spre el Forte de Echilibrare, care restabilesc lucrurile, indiferent de ceea ce credem noi ca trebuie sa se intample. Tot ce exista in acest Univers este perfect echilibrat iar cei care strica acest echilibru sunt pedepsiti. Indiferent de intentia pe care au avut-o cand au facut una sau alta, indiferent de ce credeau ei ca fac sau nu, aceste Forte de Echilibru nu iarta, iar oamenii respectivi sunt pusi in situatii extrem de neplacute. Indiferent ca este suferinta, boala, stare, ea nu este o pedeapsa pentru pacatele noastre, ci doar consecinta dezechilibrului creat .

Universul nu raspunde la cuvinte, la intentii sau actiuni, ci doar la VIBRATIE.

Potrivit acestei legi, daca suntem in Echilibru, atragem spre noi persoane, situatii si lucruri in echilibru, iar daca suntem in dezechilibru atragem persoane, situatii si lucruri in dezechilibru.

2. Legea Atractiei: Echilibrul atrage tot un Echilibru, iar Dezechilibrul un alt Dezechilibru.

Simplu.

In Univers totul Vibreaza, este intr-o continua miscare de vibratie.

Gandurile creeaza Vibratie. Pot fi bune, pot fi rele.

Sentimentele creeaza Vibratie. Pot fi inaltatoare, pot fi de frecventa joasa.

Lucrurile au Vibratia momentului in care au fost create…fara exceptie.

Absolut tot este format din Energie care vibreaza la anumite frecvente de vibratie.

Potrivit acestei legi, noi suntem ca un magnet: atragem in viata noastra lucruri, intamplari, persoane, evenimente in rezonanta cu ceea ce gandim. Gandurile noastre vibreaza la o anumita frecventa, iar noi semanam cu o statie de emisie- receptie. Emitem si primim semnale. Primim lucruri si intamplari in rezonanta cu gandurile si sentimentele pe care le emitem.

Iubim si vedem imediat in oglinda, iubirea noastra care zambeste catre noi.

Nu ne mai intereseaza nimic. Si ni se inchid campurile.

3. Legea Bumerangului: ceea ce trimiti spre exterior, acel lucru il primesti inapoi.

Faci bine, primesti bine.

Faci rau, primesti rau.

Concret, primim exact ceea ce dam acestui Univers: bucurie, tristete, suferinta, depresie sau fericire.

Multi oameni fac mult bine celorlalti dar nu isi dau seama cat de mult rau isi fac loc insisi, tocmai pentru a nu face rau celorlalti.

Aceste sentimente negative iau nastere in relatiile tip: calau-victima si in cazul sacrificiilor.

Calaul face exact ceea ce face. Dar el nu devine Calau atata timp cat nu gaseste o Victima care este dispusa sa isi primeasca rolul de victima. Din punct de vedere al Universului, Victima este de fapt vinovata de distrugerea echilibrului prin acceptarea rolului de a fi victima si transformarea calaului din posibil in real.

Sacrificiile facute in situatii care nu merita si din care rezulta sentimente negative de revolta, disperare, nemultumire, frustrare, etc etc. De ce iti merge rau, desi faci atat de mult bine in jur si esti bine intentionat? De ce ajuti pe cineva si acela se intoarce impotriva ta, chiar daca este apropiat?

Pentru ca starile celor din jur nu pot fi controlate si nici stapanite atata timp cat ele nu sunt pe masura Vibratiei create.

Prima data, omul ne este recunoscator.

A doua oara, omul devine stanjenit sau indiferent.

A treia oara crede ca iti permiti sa faci asta si te lasa sa o faci in nestire.

Iar a patra oara devine dusman si ne va ura. De ce? Pentru ca el gandeste ca cel care face lucruri frumoase, face de fapt lucruri pe care el niciodata nu va fi capabil, nu crede ca le va putea face si se va simti injosit.

Iar cand un om este injosit se va ridica impotriva ta. Fara ca acel om sa aiba propriul lui Salt de Constiinta, ne va ura.

Ce putem face? Caci avem in noi capacitatea de a darui… Sa primi rasplata pentru ceea ce facem. Si sa ii lasam pe oamenii cu puterile lor mici sa faca ceva pentru noi. Atat timp cat dam voie ca ceilalti sa isi exprime Recunostinta, legile de echilibru ale acestui Univers se restabilesc.

Cel mai urat lucru este sa iti fie mila de cineva. In aceasta situatie te pozitionezi deasupra acelui om si devii superior lui chiar daca nu esti constient de asta. Mila este primita in cel mai rau mod posibil de acest Univers, iar ceea ce cream noi cu aceasta mila este: propria duplicitate, propria mizerie si propria ura. Si o plata pe masura….

In aceasta categorie a Legii Bumerangului intra si lectia de a fi parinte.

A fi parinte inseamna sa faci ceea ce face Dumnezeu: sa lasi copilul sa isi faca lectiile, sa isi faca greselile si sa evolueze prin a invata din asta. Daca nu il lasi tu ca parinte, Universul vine si echilibreaza prin a te obliga pe tine ca parinte sa preiei si aceste lectii. Si primesti lectie de bumerang. Dumnezeu ne ajuta doar cand nu ne mai ajutam noi, pentru ca intai ne pune sa ne ajutam singuri. Asta trebuie sa faca si un parinte fata de copilul lui. Si noi ca oameni catre semenii nostrii. Da, este greu sa il vezi ca merge spre pierzanie, ca intra in necaz, dar nu trebuie sa te amesteci in lectia lui. Doar sa stai langa el si daca vrea sa se indrepte, tu sa fi langa el si sa o faci detasat.

Teama, indoiala, nerabdarea, mintea, EGOul sunt dusmanii omului. Ei atrag Legea Bumerangului.

4. Legea Creatiei: se poate crea orice prin cuvant, gand, gandire negativa obsesiva sau concentrare pozitiva.

Ce cuvant folosesti? Ce gand ai?

Asta creezi in planul fizic.

Nu lupti pentru ceva. Ci exact ceea ce gandesti, rostesti, esti, creeaza propria ta realitate in care esti fericit. Sau nu. Depinde de ce alegi. Traiesti sau mori.  E simplu.

5. Legea Permisiunii.

Este ARTA de a-ti da voie sa fi tu insuti asa cum dai voie si celor din jur sa fie asa cum sunt. Aceasta lege ne cere sa lasam pe fiecare sa faca ce crede de cuviinta, dar sa nu lasam pe nimeni sa ne faca rau.

A nu judeca ci a lasa pe fiecare sa faca cat il duce mintea.

Singura treaba este doar grija noastra. Eu nu stiu de ce altii aleg altceva, nu stiu nici de ce inteleg sa se comporte intr-un fel anume. Nu am voie sa judec. Dar pot sa il indemn sa aiba grija de binele lui. Pot sa stiu eu care este binele lui daca el nu este constient de el? Nici el nu stie care este binele meu, ca atare nu ii permit sa ma judece si sa imi spuna el ce trebuie sa fac. E simplu, eu traiesc cu mine, in realitatea mea. Si invers.

6. Legea Timpului Anexat: intre Cauza si Efect, Universul aranjeaza lucrurile.

Orice eveniment, are timpul lui anexat pentru a produce efectele.

Intotdeauna ce se intampla Acum, are de fapt o cauza produsa candva.

Oamenii se pierd in explicatii cand se intampla ceva, incearca sa fie logici. Dar de fapt, Cauza este undeva mult in spate, ascunsa dar prezenta in Subconstient. Evenimentul este consecinta si rezultanta tuturor actiunilor celor care au o lectie comuna.

Daca ceea ce am creat candva este pentru Binele nostru, Universul stie si va face in asa fel incat lucrurile sa se intample candva. Daca este doar o prostie, Universul nu se va lasa pacalit si nu se va intampla nimic.

In final, toti suntem rotite in acest angrenaj al Universului. Si toti ar trebui sa incercam sa facem Bine acestei umanitati prin respectarea acestor legi. Nu este cineva mai special si altul nu. Dimpotriva, toti avem talente dar alegem diferit. In loc sa ne traim propria realitate si sa fim fericiti prin ceea ce valoram si alegem sa fim, ne apucam sa traim vietile celorlalti, sa ne impunem ca parinti, sa decidem noi cine merita si cine nu, sa ne hranim EGOurile proprii si pe ale celorlalti, sa distrugem legile de echilibru ale Universului, sa devenim victime, sa ne autodistrugem.

Si ce va face Universul cu asa ceva? Cei cu vibratie joasa se autoelimina. Iar cei care vor sa evolueze vor fi ajutati sa o faca.

Dalai Lama spunea ca daca pana acum, cei care ajungeau sfinti, canonizati, invatatori, trebuiau sa se duca prin pesteri, sa manance radacini, sa isi intareasca spiritul, acum invatator devine cel care  arata, prin exemplul lui si prin ceea ce alege sa faca, adevarul la care el insusi a ajuns. Cei care vin spre el sau il asculta pot sa faca sau sa nu faca nimic din toate acestea. Si nu este suficient atat. Dalai Lama spune ca noi, trebuie sa formam la randul nostru invatatori. Este ca o piatra pe care o arunci intr-un lac, vibratia se propaga.

Omenirea se trezeste. Si tu cel care citesti asta, intelegi si simti din talpi pana in crestet.

Nu am spus-o eu. Nu am inventat-o eu. Tu devii ca mine. Fa-o mai departe, pentru Binele tau. Si se propaga.

BIBLIOGRAFIE:

“Maestrii Destinului” – Aurora Sitarus – “Ghid de initiere spirituala”

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *