• (0799) 385 790
  • contact@armoniavietii.com

Access Consciousness

Access Consciousness

Ce e sistemul Access Consciousness și ce poate face el pentru tine?

Este un set de instrumente, tehnici și principii prin care creezi schimbări în viața ta, în corp și în tine. Access Consciousness a fost fondată de Gary Douglas în anul 1990 și a fost extinsă cu ajutorul lui Dain Heer; acum găsești facilitatori Access în peste 170 de țări.

AC îți oferă un punct de vedere diferit asupra vieții și te ajută să materializezi tot ce dorești, mult mai simplu și mai ușor. Scopul AC este să creeze o lume a conștiinței și unimii, unde totul există și nimic nu este judecat.

Motto-ul Access este:

Viața vine către mine cu ușurință, bucurie și glorie.

Access Consciousness te ajută să-ți extinzi posibilitățile și viața dincolo de ce ai crezut până acum că e posibil.

Ce delicii găsești în Access?

Mai întâi găsești terapia Access Bars care e primul pas prin care-ți schimbi viața.

La cursul de Access Bars înveți cele 32 de puncte (bare – bars) de pe cap pe care le atingi ușor cu degetele și ajuți la crearea deschimbări frumoase în cel pe care-l atingi.

Ce beneficii ai după o ședință de Bars? Ei bine, în primul rând te simți mai relaxat și mai împăcat cu tine. Faci loc în tine pentru posibilități noi, alegeri noi. Primești energie și vindecare.

Access Bars e minunat și pentru copii, care învață această terapie foarte ușor pentru că nu au atâtea puncte de vedere limitative ca adulții!

Primind Bars, copii ajung să facă față mai ușor stresului la școală, să nu mai simtă presiunea concurenței în familie și între colegii de clasă; îi ajută să își dea seama că știu. Ajung să aibă timp să se și joace și să păstreze magia unui Univers în care totul este posibil!

După Access Bars, poți începe să înveți procese de corp (body processes). Și ele se fac prin atingerea corpului și produc schimbări uimitoare la nivel de sănătate generală sau pe sisteme (imunitar, circulator, etc.). Cel mai cunoscut este Energetic Facelift care, în ciuda numelui, nu-ți face lifting doar feței, ci și vieții!

În Access Consciousness găsești cursuri legate de corp, vindecare, parenting, afaceri. Dacă tot suntem în domeniul afacerilor, îți recomand cu drag cartea Bucuria afacerilor, tradusă și la noi, scrisă de Simone Milasas, coordonatoare globală AC.

Și, mai departe, ce posibilități sunt?

Pe drumul Access Consciousness poți merge până unde vrei. Cu fiecare pas ți se deschid noi posibilități de a-i aplica principiile și tehnicile foarte concrete.

La final, te las cu o întrebare: cum ar fi dacă te-ai alege pe tine?