• (0799) 385 790
  • contact@armoniavietii.com

Curs Access Bars

Curs Access Bars

25 mai 2019, București

N-ai ajuns la cursul trecut pentru că n-ai aflat din timp, aveai programul făcut, pur și simplu nu l-ai văzut? Ei bine, acum e aici, te așteaptă și îți șoptește să vii.

Vino dacă simți că vrei ceva diferit.

Vino pentru că ai știut mereu că poți oferi ceva mai mult celor care ajung la tine.

Vino pentru că-ți place să aduci alinare, vindecare, bucurie și magie, dar nu ai găsit încă instrumentul potrivit.

Vino pentru că Access Bars nu este despre și pentru mintea logică, este pentru ce e dincolo de ea.

Ce înveți la cursul de terapie Access Bars?

Cum ar fi dacă ai primi instrumente practice și magice (da, se poate! am verificat noi) prin care să redevii strălucitoare și plină de iubire? Care ți-ar fi viața dacă ai fi plin de recunoștință pentru toate posibilitățile pe care ți le oferă Universul?

Cum te-ai simți dacă ți-ai descătușa capacitățile, talentele și potențele (da, știm, e un cuvât puternic, dar alegem să-l folosim!)?

La cursul intensiv de terapie Access Bars spui DA posibilităților și adio limitărilor. DA puterii tale interioare și adio judecăților despre cum ar trebui să fii și ce s-ar cuveni să faci.

 

Access Bars este primul pas spre o viață conștientă, unde tu alegi ce vrei și ai instrumente prin care să generezi ce vrei!

Ce sunt Bars (barele)?

Bars (barele) sunt 32 de puncte pe cap unde ai stocate toate gândurile, ideile, convingerile, considerațiile, emoțiile și atitudinile pe care le-ai crezut importante.

Prin “rularea barelor” (vei învăța la curs ce înseamnă asta), undele cerebrale încetinesc și vei începe să fii mai prezent, iar trecutul nu se va mai proiecta în viitor în același fel. Astfel, prin Bars îți creezi noua realitate așa cum o visezi, cum o dorești.

 

După curs vei putea alege noi posibilități pentru tine și clienții tăi legate de:

– sănătate
– greutate corporală
– stress, anxietate, depresie și altele asemenea
– bani, abundență și carieră/ afaceri
– relații de iubire și sex
– orice alt domeniu în care simți că vrei o schimbare!

Dacă ceva din ce am scris ți-a atins o coardă a sufletului, te așteptăm cu bucurie alături de noi la cursul de 8 ore din 25 mai 2019.

Cine, cât, cum și unde?

Te ghidează Cristina Daniela Constantin, facilitator internațional licențiat ACCESS BARS și Energetic Facelift, terapeut și îndrumător către o viață sănătoasă și conștientă. Profilul oficial al Cristinei pe site-ul Access Consciousness îl găsești aici.

Investiția ta este de 910 de lei la o primă participare, 455 de lei dacă repeți cursul, 455 de lei pentru adolescențiii până în 18 ani însoțiți de părinți și gratis pentru copiii până în 14 ani.

Nu e nevoie de pregătire prealabilă, terapia Access Bars poate fi învățată și apoi oferită de oricine.

Înscrie-te pe site-ul Access Consciousness aici.

Pentru alte detalii trimite-ne un mesaj la contact@armoniavietii.com sau dă-ne un telefon la 0799385790.

În Accesss Bars, corpul și mintea “cedează “, se lasă pur și simplu ca totul să se întâmple așa cum este mai bine pentru fiecare. Te aliniază cu Sinele Suprem, cu Conștiința!
Îți ofera clipe minunate de relaxare și conștientizare, dar nu în ultimul rând acolo unde corpul are suferință, prin Bars corpul trece la treabă și rezolvă.
O mare bucurie cursul de Bars!
Mulțumesc, minunată Cristina!
🙏❤😘
Crenguța, participantă la cursul Access Bars din 17 noiembrie 2018
Draga Cristina,
Pentru prima oara in Access Bars; mi-ai deschis usile si ferestrele, am pasit cu prima intrebare; o tehnica pe cat de subtila, pe atat de puternica, cu rezultate imposibil de apreciat si inteles pe deplin, datorita limitarii noastre; cu impact asupra a tot ce inseamna EU, NOI.
Am plecat de la curs ALTFEL. Continui sa fiu si sa ma bucur pe deplin de acest ALTFEL.
Astfel,
“Cum Devine si mai bine de atat?”
Iti multumesc,
Cu drag,
Georgeta, participantă la cursul Access Bars, 17.11.2018
RON 910
Curs
Orar cursuri
25 mai 2019