• (0799) 385 790
  • contact@armoniavietii.com

Despre Armonia Vieții

Despre Armonia Vieții

Despre mine

Cristina Daniela Constantin

Am ajuns terapeut datorita propriilor probleme de sanatate din familia mea si a faptului ca undeva, actul medical inceteaza din cauza ca nu poate cuprinde in totalitate rezonanta corpului uman. Se rupe ceva intre stiinta si viata in timp ce stai neputincios si vezi cum oamenii dragi din viata ta sufera, isi poarta suferinta si ulterior boala care nu mai raspunde la tratament si refuza sa aiba o logica. Suferinta celorlalti m-a obligat sa fac asta.

Asa am fost determinata sa fac ceva pentru familia mea. Sa fac orice ca sa ii readuc in sanatate si sa ii ajut sa traiasca in ea pana la adanci batraneti. Am inceput sa invat cu totul altceva decat instruirea anterioara, si in circa 12 ani am devenit ceea ce sunt acum. Iar acum, iubesc ceea ce fac pentru ai mei si pentru toti cei din jurul meu, indiferent ca sunt oameni, necuvantatoare sau plante.

Am pregatire juridica superioara si timp de aproximativ 20 de ani am lucrat intr-un domeniu care m-a format sa caut, sa inteleg, sa merg pe cauzalitatea efectului si cercetez cauza. Totul spre superlativ. De cca 14 ani am renuntat la aceasta profesie fara regret, si mi-am redirectionat toata energia, stiinta si instruirea pe a-mi ajuta familia si pe cei de langa ea. Pentru a le oferi viata, daca anterior am cercetat moartea si i-am simtit atingerea. Habar nu am avut de terapii, de echilibrari emotionale, energetice, de diete si nutritie, de rezonanta celulei umane care raspunde la totul altceva decat poate crea omul in mod chimic. Dar am stiut mereu ca dincolo de boala sunt alte cauze decat stabilesc protocoalele medicale, dincolo de viata de zi cu zi sunt interferente din spatiul energetic al omului care determina in final dezechilibrele, ca ratiunea noastra nu are nici o valoare fara partea intuitiva din Sinele fiecaruia care stie mereu ce este mai bine pentru fiecare. Si ca toate alegerile noastre trebuiesc sa fie constiente pentru a fi fericiti. Iar sanatatea emotiilor noastre se reflecta in armonia vietii noastre.

Ceea ce am schimbat in viata mea si a familiei mele, in ultimii ani, a determinat ceea ce traiesc acum: fac testare de sanatate prin biorezonanta ca mod de preventie in sanatate, ofer recomandari in nutritie ca profilaxie sau corectare a starilor asemenatoare bolilor, fac terapii alternative ca: CHI NEI TSANG – sunt instructor acreditat international pentru nivelul 1, practic multireflexologie DIEN CHAN, CranioSacral, remedii florale Bach, sesiuni de Access Bars, Energetic Facelift, procese de corp energetice. Fac tratamente cu lipitori medicinale si recomand tratamente naturiste care sa actioneze holistic in corp. Lucrez si pe animalele de companie.

Sunt si facilitator international acreditat de ACCESS BARS si FACELIFT ENERGETIC si periodic tin clase de o zi, in care invat oamenii – adulti si copii – sa isi schimbe dinamic felul de a functiona in aceasta viata, cu usurinta, bucurie si glorie.

De asemenea, periodic tin si Ateliere de DIEN CHAN in care ii invat pe oameni sa isi cunoasca principiile de baza ale functionarii organismului lor si cateva puncte reflexogene care ii ajuta in fiecare zi pentru a se mentine in echilibrul natural si armonie. Fara a folosi pastile.

Organismul uman este un templu si nimic nu functioneaza si nici nu se imbolnaveste fara angrenarea altor organe care actioneaza ca un Tot Unitar, construind sau distrugand partial sau in totalitate, multe functii in corp. Si peste toate aceste mecanisme troneaza triumfal gandurile si emotiile noastre care ne pot construi sau ne pot ucide pur si simplu existenta.

Impreuna cu oamenii care vin spre mine pentru a-i ajuta, caut sa ajung la cauza suferintei lor, indiferent care este aceasta: emotionala, fizica sau energetica. Suntem unici si fiecare raspunde diferit la un suc de legume, la o terapie, la un remediu. Am incercat sa ascult aceasta unicitate si sa ajut pe fiecare in functie de modul in care raspunde si la ce anume. Si miracolul se intampla de fiecare data cand aceasta unicitate incepe sa se manifeste in armonie cu stimulii potriviti fiecaruia. Fiecare revenire a unui astfel de spirit spre armonia si frumusetea vietii, devine un spectacol pentru mine, al carui martor sunt.

Asa cum viata vine in fiecare zi spre mine, cu Bucurie, Frumusete si Glorie, asa ea poate veni spre orice fiinta care accepta sa fie ajutata de mine. Pentru ca fiecare va schimba la randul lui, vietile celorlalti, intr-un sens minunat al evolutiei spre binele intregii omeniri.

Ce este mai minunat decat sa te bucuri de Viata? Sa simti ca esti sanatos si fericit? Si sa simti ca tu la randul tau daruiesti din propria ta bucurie, celorlalti? Ce poate fi mai mult decat atat? Mai mult decat ceea ce suntem acum? Energie? Timp? Spatiu?

Da, este Armonia Vietii. Si incepe din acest moment sa inveti sa traiesti in ea.

Suntem AICI pentru a fi toti, contributie pentru aceasta Planeta.

Armonia Vieții