• (0799) 385 790
  • contact@armoniavietii.com

ESSE – ENERGETIC SYNTHESIS OF STRUCTURAL EMBODIMENT

ESSE – ENERGETIC SYNTHESIS OF STRUCTURAL EMBODIMENT

 

ENERGETIC SYNTHESIS of STRUCTURAL EMBODIMENT

Sinteza energetica a implementarii structuale (ESSE) este o lucrare unica a corpului care combina instrumentele ACCESS CONSCIOUSNESS cu tehnici hands-on,  tesut conjunctiv fascial si sisteme energetice localizate in tot corpul.

ESSE este proiectat pentru a crea schimbari in structura si forma corpului cu usurinta de miscare, functionarea si sistemele energetice de corp. Cercetarea stiintifica a dus la faptul ca sistemul fascial raspunde la intrebari. Instrumentele ACCESS va invita la fi intrebare in toate domeniile vietii si corpului dumneavoastra.

Activitatea ESSE a corpului faciliteaza deconstructia corpului in intregime, prin deconstructia nucleelor de judecati din acesta.

ESSE poate fi perceputa ca o munca profunda a tesuturilor, precum si o activitate energetica combinata cu miscarea.

ESSE poate fi lucrat cu usurinta si pe animale. Indiferent de specie.

In ce consta sedinta?

Persoana va fi asezata pe masa sau pe jos, unde se simte confortabil. Se cere sa fie imbracata confortabil si sa permita corpului sa faca miscari. Nu se cere o alta pregatire prealabila a corpului. Sedinta poate dura minim 1 ora si este in functie de depinde, ca durata.

Nu are contraindicatii sedinta. Desfasurarea ei depinde si de capacitatea corpului de a primi asa ceva si la un nivel atat de profund in corp.

De cate sedinte este nevoie?

Depinde de corp si de disponibilitatea clientului de a plati.

Pretul sedintei: 400 lei pentru cetateni romani.

150 euro pentru cetateni straini

https://www.accessconsciousness.com/en/public-profiles/cristina-daniela-constantin/