• (0799) 385 790
 • contact@armoniavietii.com

DETOX SPA

DETOX SPA

Priveste aceasta imagine.

Daca nu ai stii ce este, la ce te-ar duce gandul? La un ochi de balta?…oare?

Este rezultatul unei singure sedinte de DETOX SPA Foot, o baie a picioarelor, in apa ionizata prin procedeul de electroliza, cu ajutorul apei si a sarii neiodate. Dureaza 30 de minute si pot fi aplicate pana la 5 programe de lucru cu frecvente si impulsuri diferite, nu e doar o simpla baie. Totul depinde de cel care o solicita sau e pregatit sa treaca si pe aceasta procedura oferita de mine.

Din experienta cu cei cu care lucrez, si avand in vedere amplitudinea luata de toxinele care ne invadeaza corpul, provenind din hrana, apa, aer, mediu, cosmetice si detergenti agresivi, poluare, Stil de Viata, am constatat ca fara a detoxifia profund organismul, nu doar intr-un singur fel ci in toate felurile posibile,  orice alta procedura holistica nu are potentialul deplin  asigurat. La aceasta agresiune suntem expusi cu totii, indiferent de varsta, indiferent ca facem sau nu lucruri pentru sanatatea noastra.

Aceasta procedura de DETOX SPA Foot se potenteaza complet cu Terapii complete ca CHI NEI TSANG, DIEN CHAN, cu orice recomandare de nutritie, cu orice sedinta clasica de reflexoterapie sau masaj terapeutic. De asemenea, se imbina perfect si cu terapii care actioneaza la nivel mental, fizic sau emotional ca Terapia CranioSacrala, Remedii Florale Bach, Access Bars, Vindecare Dinamica, Reiki, Tehnica Radianta.

Detoxifierea ajuta la intarirea sistemului imunitar, regenerarea celulara si echilibrare energetica a organismului.

Ca urmare a testelor de sanatate cu biorezonanta atat pe QMA cat si pe BIOMEDIS, gasesc din ce in ce mai multe situatii in care functia de excretie naturala a organismului este blocata si permite instalarea proceselor inflamatorii care duc la sufocare celulara, la moarte si degradare.  Pielea este o mare si uriasa sita. Ce este bun este retinut, ce este rau este aruncat afara. Dar aceasta sita se infunda si creeaza o uriasa dificultate corpului care nu are solutie pentru toxine, deseuri, si orice alte substante anorganice. Acest lucru m-a determinat ca pe langa recomandarile de nutritie, de tratament natural de echilbrare metabolica a organismului si terapii holistice de echilibrare energetica, fizica si emotionala sa caut si o procedura tehnica de evacuare a acestor deseuri care infunda organismul uman.

DETOX SPA Foot se recomanda in mod special in urmatoarele probleme:

 • circulatie sanguina si probleme legate de circulatie necorespunzatoare.
 • varice
 • edeme
 • celulita
 • artrita si dureri ale articulatiilor
 • obezitate
 • indigestii
 • alergii si sinuzita
 • toxicitate a ficatului si rinichilor, care determina o proasta functionare a acestora
 • migrene
 • oboseala cronica
 • scleroze multiple
 • toxicitate cu metale grele
 • semne ale imbatranirii premature

Este recomandat ca persoanele care sunt puse pe aceasta procedura sa urmeze in paralel si o dieta bogata in vitamine, minerale, aminoacizi, acizi grasi nesaturati de calitate, si sa elimine din hrana, ceea ce corpul nu poate descompune, asimila si recunoaste ca hrana biologica si care a condus la crearea dezechilibrului din organism. Aceste recomandari le pot face inainte de inceperea sedintelor, prin testele de sanatate pe biorezonanta, cat si prin procedurile de diagnostic prin tehnica de multireflexologie faciala Dien Chan sau reflexologie plantara, cat si ulterior, pe parcursul sedintelor sau a oricaror alte terapii.

Totul depinde de persoana in cauza, de problemele lui de sanatate, emotionale, fizice, de Stilul de Viata, de existenta tratamentelor medicamentoase sau a altor proceduri medicale, de cum raspunde sau nu la oricare din terapiile  alternative, de dorinta de a-si gasi echilibrul in viata dar si respectand ca terapeut, principiul moral din spectaculoasa tehnica Dien Chan:

“Nici prea mult

Nici prea putin

Exact cat trebuie”

Pentru persoanele care au probleme de hipoglicemie, diabet sau sunt insulino-dependente, acestea vor manca inainte de inceperea sedintei.

In timpul sedintei, la fel ca la sedinta de reflexoterapie, persoana va fi pusa sa bea in intervalul de 30 de minute, 300 ml de apa pentru a ajuta drenarea toxinelor. Va asigur ca aceasta cantitate este perfect suportata de organism si in cazul barbatilor cu probleme de prostata si care au mereu nevoia de urinare, intrucat detoxifierea este benefica si in aceasta situatie. Prima sedinta va fi oarecum mai dificila din cauza acestei nevoi de a urina, dar se va estompa cu fiecare sedinta pentru a face posibila si aceasta conditie de lucru, de a bea apa in timpul sedintei.

Tratamentele se fac in cura de 10-14 sedinte cu temporizare in functie de persoana in cauza. Pot fi facute la 2 zile, sau chiar la 4-5 zile, depinde. Dar sa aiba continuitate.

Urmeaza o pauza de 2 luni, dupa care persoana poate reveni la un alt set de sedinte, de data aceasta mai multe, 14-15 in functie de problema existenta, sau doar ca si cure de intretinere si preventie. In tot acest timp, este alegerea persoanei daca mai revine sau la nu la Stilul de Viata care l-a degradat. Si acest factor trebuie luat in considerare la urmatorul set de sedinte.

Oricat de atractiva ar fi aceasta procedura, are si contraindicatii:

 1. in cazul stimulatoarelor cardiace, implanturilor cardiace, dispozitive magnetice.
 2. daca nu exista reactie la testul muscular sau exista reactie slaba la ambii poli
 3. daca exista tratament pentru boli cardiace.
 4. daca exista operatie de inlocuire de cord.
 5. daca se urmeaza tratament pentru dereglari psihice, psoriazis sau boli de piele
 6. femei gravide sau care alapteaza la san.
 7. nu se utilizeaza la copii sub 3 ani.
 8. persoane cu leziuni externe sau rani la picioare

Acest aparat nu este produs medical.

Este creat pentru preventie prin detoxifiere.

Este recomandat sa fie consultat si medicul curant inainte de aceasta procedura.

***

Va prezint poze din cazuistica personala in 4 situatii, dupa sedinte:

Barbat 61 de ani, adenom de prostata sub control si HTA sub tratament medicamentos de cca 20 de ani, sustinut in permanenta cu metode naturale de detoxifiere, recent i s-a extirpat vezica biliara.  Rezultatul arata ca organismul este incarcat cu mucus in exces, si exista o inflamatie in intestine, desi analizele medicale sunt in parametrii buni, fara alte simptome .

In aceasta situatie, barbatul primeste si Tehnica Dien Chan cu formule pe procese inflamatorii, colesterol, sistem nervos, echilibrare hormonala, echilibare Yin-Yang, decontractare, etc. Precum si Terapii ca CHI NEI TSANG – Detoxifierea profunda a organismului, Access Bars si CranioSacral. Nu doreste sa lucreze singur cu el, este comod, si se sperie de ce simte, dar vine la intretinere. Este monitorizat cand si cand cu teste de sanatate pe biorezonanta. Rezultatul dupa prima sedinta, o apa plina cu mucus, toxine si deseuri, puternic miros de minereu de fier. Invat la randul meu de la acest barbat, lectia de tenacitate si vointa.

  

 

 

 

 

 

 

 

***

Femeie 50 de ani, extrem de atenta cu Stilul de Viata, adepta a cailor naturale holistice de redresare naturala a organismului, dar avand in urma cam 40 de ani  de dezechilibre in care a trait ca noi toti pana sa ne trezim la valorile reale ale acestei vieti.  Nu urmeaza tratamente medicamentoase, nu are diagnostic, dar simte o greutate mare in interior ca o apasare si dificultati in digestie, somn prost si o pierdere de memorie care o sacaie si nu este perceputa de cei din jur, in schimb a fost vazuta in biorezonanta. Este supraponderala si cu grasime abdominala morbida pe burta. O pune pe seama menopauzei. Rezultatul dupa prima sedinta, o apa ca o pacura, cu puternic miros de minereu de fier. La nici o ora dupa sedinta i-a revenit pofta de mancare si simte ca este mai usoara iar ulterior a simtit ca are energie pentru toata ziua, stare pe care o pierduse…

Doamna sustine ca pana acum nu a urmat nici o terapie concreta de detoxifiere in corpul fizic ci doar metode de echilibrare energetica si emotionala care au ajutat-o enorm sa isi schimbe viata si au determinat-o sa simta ca are si o problema fizica. A ales acum sa lucreze si in corpul fizic prin tot ceea ce are nevoie organismul din punct de vedere al carentelor nutritionale si metabolice. Este un proces mai lung de redresare dar nu imposibil. Ma ajuta faptul ca, paralel, se sustine singura cu tot ceea ce a invatat sa faca pentru binele ei de la profesorii si maestrii ei. Iar eu la randul meu, invat din experienta ei vasta.  A  primit pe langa tratament natural si tratament de deparazitare interna.

    

***

Barbat de 50 ani, diagnostic tromboflebita sub tratament medicamentos. Anterior, a urmat tratament natural de corectare metabolica care a permis scoaterea lent si in timp, de catre medicul curant a 3 din medicamentele de control, ramanand cu mai putine, in urma analizelor medicale.

Dupa prima sedinta cu DETOX SPA Foot, l-am invatat sa isi faca singur acasa, in fiecare dimineata drenajul limfatic prin tehnica DIEN CHAN, si cele 12 automasaje faciale tot din aceasta tehnica, pentru a mentine ceea ce primeste in procedura, respectiv starea de bine. La cererea acestuia, la urmatoarea sedinta va primi si o schema de detoxifiere pentru 2-3 saptamani prin sucuri din legume pe care i-o voi crea in functie de specificul problemei lui si potrivit competentelor mele ca tehnician nutritionist.

Telul acestui barbat este sa ajunga sa iti tina singur sub control problema si in timp sa aiba analize atat de bune, incat medicul sa fie determinat sa ii scoata medicatia. Rezultatul dupa prima sedinta cu DETOX SPA Foot este o apa plina de deseuri si particule inchegate cu miros puternic de materie organica acru fermentat. La randul meu invat de la acest barbat, lectie de vointa, incredere si curaj.

  

***

Tanara de 27 de ani, a suferit o pierdere de sarcina anul trecut, urmata de chiuretaj, tratamente medicamentoase, sustinere antidepresiva.  A beneficiat anterior de sedintele de DETOX  SPA Foot de tratament natural de detoxifiere, sustinere hepatica, 5 sedinte de reflexoterapie in urma carora a eliminat tesut mort din uter, terapii de echilibrare emotionala cu Remedii Florale Bach si Access Bars, o sedinta de sangerare cu ventuze terapeutice.

In prezent beneficieaza si de tehnica mutireflexologica DIEN CHAN pentru echilibrare hormonala, probleme de dismoneree, echilibrare YIN-YANG.

Intrucat isi doresc in familie un copil, se impune curatarea temeinica a organismului concomitent cu formule pe infertilitate si deblocare din DIEN CHAN, pentru a ajuta acest Univers sa le indeplineasca dorinta. Rezultatul dupa prima sedinta este o apa cu miros de balta, cu indicii de incarcatura metabolica pe ficat si sistem limfatic. Primesc in schimb de la aceasta tanara, lectia de a iubi viata prin a darui viata.

  

 

Multumesc persoanelor cu care lucrez care mi-au dat voie sa folosesc aceste poze, intrucat atat ei cat si voi, si eu, invatam unii de la altii ca boala nu exista, exista doar dezechilibre in corp/suflet/minte care trebuiesc si pot fi corectate inainte ca procesul sa devina ireversibil.