• (0799) 385 790
  • contact@armoniavietii.com

Sesiune de Eliberare Abuz

Sesiune de Eliberare Abuz

 

Abuzul imbraca multe forme si moduri de exprimare.

Poate veni de la altul sau de la noi insine.

Cum ar fi viata noastra fara existenta abuzului in viata noastra? Indiferent daca aceasta este psihic, fizic, sexual, emotional, financiar, institutional, social, religios, etc.

Istoria umanitatii ne-a aratat cat de maestrii au fost oamenii din toate timpurile si institutiile create de ei, de a abuza unii de altii in toate formele. Oare realitatea de acum este diferita? Ce purtam in noi? Ce suntem atata timp cat energia de abuz este prezenta in viata noastra? Ce cream cu asta? Este contributie? Ce perpetuam?

Cum ar fi sa alegem sa eliberam abuzul din viata noastra, din memoria noastra, din toate spatiile unde simtim ca viata este blocata si nu stim de ce. Unde va fi viata noastra alegand sa ne vindecam viata de atatea abuzuri? In atatea forme si manifestari. Diferita? Eliberata de judecati si puncte de vedere interesante? Fara frica? Teama? Libertatea de a alege? O viata cu bucurie?

Sesiunea propriu zisa de Eliberare de Abuz este o tehnica energetica foarte puternica, pe maini. Cere ca inainte de sesiune, persoana in cauza care vine la eliberare sa munceasca intai cu ea, in acord cu ce a ales sa schimbe in viata ei. Se cere ascultarea de minim 30 de ori a clearingului de ABUSE HOLD a fondatorului ACCESS CONCIOUNSNESS, Gary Douglas. Acesta se cumpara de pe siteul Access, dupa logare.

https://www.accessconsciousness.com/en/shop-catalog/all/the-original-clearing-the-issues-of-abuse/

Prima ascultare se cere sa se faca in auditie clara. Dupa care, celelalte ascultari pot fi in surdina, cand aveti activitati, faceti sport sau dormiti. Sau le puteti asculta de fiecare data, cum va cere corpul dumneavoastra. Important este sa ascultati pana nu mai percepeti senzatii  sau stari.

Daca in timpul ascultarilor repetitive, aveti stari diverse, se recomanda ca dupa terminarea ascultarii sa opriti si sa lasati corpul sa se reajusteze in functie de eliberari dupa care sa continuati cand simtiti ca sunteti pregatiti. Nu conteaza in cat timp o faceti. Doar sa o faceti constient.

Va rog sa nu veniti la programare pentru aceasta sesiune daca eludati aceasta etapa de dinainte.

Imi rezerv dreptul de a nu va primi. Sesiunea de eliberare se face o singura data in viata. Costul sesiunii este de 400 lei si nu are legatura cu timpul acordat sesiunii.

https://www.accessconsciousness.com/en/public-profiles/cristina-daniela-constantin/