• (0799) 385 790
  • contact@armoniavietii.com

Sesiuni de Procese de Corp

Sesiuni de Procese de Corp

 

De cate ori ai trait fara sa iti pese de corp? Ca mananca, ce simte, ce exprima, ce vrea? Doar l-ai mentinut sa arate intr-un fel, sa se poarte in alt fel, sa il utilizezi si cam atat, fara sa iti pese daca este fericit sau nu are chef de mintea ta. Uneori ai mai facut chestii pentru el, si te-a speriat cand a avut stari, fugind cu el la medici, psihologi, psihiatrii  sa il verifice ca pe ceva de care nu erai constient ca iti apartine. “Uite s-a stricat, este o solutie pentru asta?”

Iti traiesti viata din minte? Gandurile, emotiile, sentimentele, judecatile, punctele de vedere  si realitatile fixe ale celorlalti, iti conduc viata? Si iti determina si realitatea ta? Tu oare ce ai fi cu corpul tau daca ai alege sa indepartezi toate acestea, si sa fi in primirea posibilitatii ca poti sa iti ajustezi corpul dand drumul la toate acestea sa plece si real, iti schimbi viata? Cum ar fi viata ta dupa aceste sesiuni?

“Cum ar fi daca ai intrupa atat de multa constiinta in  tot ce faci si esti, incat si altii aleg sa devina mai constienti, ca urmare a acestui lucru? Ar trebui sa fii inspiratie pentru ceilalti, nu sa transpiri incercand sa dovedesti ca esti bun.” – Gary Douglas, Fondator Access Consciousness

Procesele de corp sunt sesiuni de atingeri ale corpurilor, de 1-2 ore, insotite de rularea energiilor specifice pe eliberarea ceruta de viata persoanei care vine spre aceasta tehnica minunata din Access Consciousness. Ele difera de la corp la corp si lucreaza in diverse aspecte ale vietii: pe solidificarile fizice, judecati, posibilitati viitoare, imunitatea si imbatranirea corpurilor, exponentializarea echilibrului hormonal, plictiseala, ganduri si emotii trecute, ganduri si realitati sexuale trecute, pe grasimi, functionarea creierului, diferite alte procese legate de boli in diverse faze, memorie celulara, traume, corectarea vederii, facelift energetic, etc,etc. Sunt peste 50 de procese de corp, care pot fi rulate.

A primi o sesiune de Procese de Corp, cere ca inainte sa fi facut cateva sesiuni de Bars. Barsul deschide constientizarea si acceptarea primirii. In situatia in care totusi persoana cere sesiune de proces de corp recomand ca inainte de aceasta sa se faca Terapia Bars dupa care poate fi urmata de sesiunea de proces de corp. Daca se opteaza pentru sesiuni repetate de Procese de Corp pentru schimbarea dinamica a aspectelor vietii, recomand de asemenea,  alternarea lor cu sesiuni de Bars. Costul unui proces de corp este de 200 lei.

https://www.armoniavietii.com/terapia-access-bars/

https://www.accessconsciousness.com/en/public-profiles/cristina-daniela-constantin/