• (0799) 385 790
  • contact@armoniavietii.com

Sesiuni energetice ESSE pe cai

Sesiuni energetice ESSE pe cai

 

          Caii stiu cand oamenii au ceva.

De fapt, orice animal simte cand omul este asa. Dar caii o percep  in mod special. Si se manifesta, fie isi flutura urechile, fie coada fie se exprima scurmand. 80% din comunicarea cailor este nonverbala. Un cal din Marea Britanie dus in Rusia, se intelege pefect cu cel de acolo. Oare ce ne lipseste noua oamenilor, sa facem acest lucru cu usurinta? Sa comunicam nonverbal cu ei si intre noi, fara cuvinte? Sa fim doar Energie?

A primi aceasta energie si a o darui, ce contributie este pentru Planeta aceasta?  Caii nu judeca. Ei primesc si daruiesc. Ei nu au puncte de vedere si sunt in acceptare. Asta fac toate animalele, de altfel.

“99% din gandurile noastre nu sunt ale noastre “ spune Gary Douglas fondatorul Access Consciosness.

Si atunci ce ne desparte de cai pentru a putea comunica energetic si cu ei?

Ce face o sesiune energetica pe cal? Il face sa fie mai relaxat, fara tensiuni in corp,  sa primeasca mai bine prezenta omului, sa poata lucra cu alti cai fara sa aiba rezistenta, sa fie mai vesel si mai sociabil si sa se detaseze de ceea ce el percepe si il tulbura, lucrandu-se mult mai bine cu el prin schimbarea care i-o aduce ESSE in corp si constiinta.

Sesiunea pe cal poate dura minim o ora. Maxim, depinde de situatie.

Pretul este nespecificat si depinde de ceea ce doreste apartinatorul calului.

Este posibil ca sa se asigure mentenanta sesiunilor, in functie de disponibilitatea apartinatorului de a schimba comportamentul calului.

Fiind vorba despre comuniune cu calul, nu se poate cere schimbarea comportamentului calului fara schimbarea comportamentului apartinatorului. Multi oameni detin si cai. Dar oare sunt facuti pentru asta? Si oare ce doresc cu asta?

Daca ceea ce am scris aici rezoneaza cu tine, si calul tau poate schimba lucruri si prin sesiunile mele, nu doar prin prezenta ta,  cauta-ma. Sa vede ce putem crea impreuna.