• (0799) 385 790
  • contact@armoniavietii.com

Terapia Access Bars

Terapia Access Bars

Access reprezinta o serie de instrumente si procese menite sa faciliteze mai multa constienta pe Pamant.
Constiinta include totul, fara nici un fel de judecata. Ea este disponibilitatea si capacitatea de a fi constient in totalitate, complet prezent in toate ariile din viata ta. Constienta este abilitatea de a deveni deschis si prezent la cat mai multe posibilitati, la cat mai multe alegeri si la cat mai multa viata.
Access Consciousness ® ofera instrumente pentru a ne elibera de polaritate, de prizonierat, de conditionarea si limitarea gandurilor, sentimentelor si emotiilor. Cand “functionam” din limitare, alegem sa avem putina capacitate de a alege si avem posibilitati limitate.
Polaritatea – balansul intre DA si NU – ne impiedica sa vedem lucrurile asa cum sunt cu adevarat astfel incat sa nu putem schimba ce ne-am dori sa schimbam. Polaritatea ne impinge sa functionam in baza traumelor si a dramelor, a situatiilor incurcate si neclare, ce apartin acestei realitati.
Dependenta de polaritate este cea mai puternica dependenta care exista.
Putem sa ne eliberam de aceasta, amintindu-ne ca tot ceea ce gandim, simtim, credem, judecam sau hotaram este doar un punct de vedere interesant.
“Constienta este abilitatea de a fi prezent in viata ta in fiecare moment, fara a judeca nimic si pe nimeni, nici macar pe tine insuti! Este abilitatea de a primi totul, de a nu respinge nimic si de a crea tot ceea ce doresti sa ai in viata, mult mai mult decat ai in acest moment si mult mai mult decat iti poti imagina! Cum ar fi daca ai fi dispus sa te “hranesti” si sa ai grija de tine? Cum ar fi daca ai deschide usile spre a fi tot ceea ce ai hotarat ca este imposibil sa fii? Cum ar fi daca ai realiza cat de cruciala este prezenta ta in lume si cat de mult adauga ea la la posibilitatile tuturor?” – Gary M.Douglas – Fondatorul Access Consciousness ®
Access Bars ® reprezinta un instrument care faciliteaza un mod nou de a functiona pe planeta.
Pentru majoritatea oamenilor, prima sedinta de Bars e prima data in viata cand isi permit sa primeasca ceva fara sa se simta obligati si fara sa aiba nici o parere (fara a judeca). Disponibilitatea si deschiderea de a primi nu este foarte des traita in aceasta realitate. Universul infinit ne daruieste continuu. Cand noi functionam prin ganduri, sentimente si emotii, noi nu suntem prezenti de fapt, ci hotaram, judecam si tragem concluzii despre tot ce putem sa primim si cum putem sa primim.
Astfel, gandurile, sentimentele si emotiile sunt modul in care ne polarizam existenta si modul in care ne separam si ne inchidem capacitatea de a primi.
Atunci cand rulezi Bars, toata incarcatura electrica a polaritatii incepe sa se elibereze din creier. Este ca si cum ai activa virusul de constiinta dintr-un computer. Acesta va incepe sa elibereze toate locurile care fac sa functionezi pe pilot automat in loc sa functionezi constient, adica, atunci cand functionezi din refuz in loc de a primi. De fapt Bars nu este altceva decat hard disk-ul bancii de date al computerului tau. Mai exact, sunt toate lucrurile acumulate si luate cu tine viata dupa viata.
Ceea ce se intampla atunci cand rulezi Bars este de fapt, stergerea acestor dosare din banca de date a creierului tau, astfel incat aceste lucruri nu vor mai exista si nu vor mai aparea in mod automat.
Bars sunt 32 de puncte pe cap unde ai stocate toate gandurile, ideile, convingerile, consideratiile, emotiile si atitudinile pe care le-ai crezut importante in toate vietile avute. Prin rularea barelor, undele cerebrale incetinesc si vei incepe sa fi mai prezent, iar trecutul nu se va mai proiecta in viitor in acelasi fel. Astfel, vei schimba prin Terapia Bars, probabilitatile posibilitatilor tale viitoare.
Terapia Bars este o terapie energetica de eliberare emotionala si de schimbare a Constiintei. Sedintele de Bars pot fi folosite pentru a facilita schimbari in toate ariile vietii (somn, sanatate, greutatea corpului stress, bani, cariera, sex si relatiile, anxietatea, etc .
Stiinta ne spune ca forma celulelor devine elicodala sub influenta gandurilor, sentimentelor si emotiilor, acesta fiind de fapt primul pas spre imbolnavire. Rularea Bars elibereaza acest efect negativ asupra celulelor, permitandu-le sa revina la forma lor sferica, normal, facilitand mai multa usurinta pentru corp.
Dureaza minim  1 ora. Uneori poate depasi. Depinde de situatie.