• (0799) 385 790
  • contact@armoniavietii.com

Terapia Reiki

Terapia Reiki

REIKI – Arta de a vindeca.

Forma de Reiki pe care o practic este Reiki Ryoho, o forma traditionala veche.
Linia mea de initiere si instruire este:
MIKAO USUI
CHUJIRO HAYASHI
HYACUTEN INAMOTO
DAN CISMAS
Reiki Ryoho este arta vindecarii cu mainile prin intermediul canalizarii energiei Universului, este atat o arta a vindecarii cat si o practica spirituala.
Aceasta Arta de a vindeca apartine fondatorului MIKAO USUI Sensei (1865 – 1926) si a fost creata pentru imbunatatirea mintii si a trupului, fiind rezultatul iluminarii sale. Sensei Mikao Usui a considerat ca acest dar minunat al abilitatii de vindecare ar trebui impartit cu toti oamenii, nu pastrat doar pentru el si familia sa. Asa s-a raspandit REIKI in lume.
REIKI este un “medicament ” miraculos pentru vindecarea tuturor bolilor. O Arta mistica ce aduce fericire.
Principiile REIKI sunt:
KYO DAKEWA “Doar Azi”
IKARUNA “Nu te infuria”
SHINPAI SUNA “Nu te ingrijora”
KANSHA SHITE “Cu recunostinta”
GYO WO HAGEME “Lucreaza cu sarguinta”
HITO NI SHINSETSU NI “Fi bun cu altii”
In cursul terapiei cu Reiki, energia Reiki va circula dupa propriul ei ritm, nu se poate directiona sau manipula. Reiki este compatibila si cu alte cai de vindecare.
Energia Reiki poate functiona pe orice este viu – oameni, animale, plante – si lucreaza la toate nivelurile, fizic, mental, emotional si spiritual.
Terapia Reiki nu este un sistem de credinte/religie. Este doar o forma de vindecare.
Eficienta Reiki este imediata si vizibila in special in cazul taieturilor, sangerarilor, arsurilor, vanatailor si durerilor acute. Reiki poate vindeca si alte persoane care nu sunt prezente fizic, dar care si-au dat acordul pentru a beneficia de tratamentul la distanta.
Prin Reiki, energia iubirii, armonia si puterea de a vindeca a universului, ajuta si ghideaza persoana in dezvoltarea propriei cresteri spirituale deoarece Reiki Ryoho este atat o cale cat si o practica spirituala.
Energia Reiki realizeaza vindecarea, nu terapeutul. Dar fara terapeut, aceasta energie nu functioneaza. Ea vine din Univers, nu de la acesta, care reprezinta doar un Canal Reiki.

Ca fapt divers, din cei 5 caini pe care ii avem, doua dintre femele sunt amatoare de tratament cu Reiki ori de cate ori au un disconfort. Chiar una din ele vine si imi cere sa fac asta pentru ea.

In curand, voi organiza si cursuri de initiere in Reiki, pe toate cele 4 niveluri, potrivit acordajelor specifice si a practicii efectuate cu instructor autorizat si in baza calificarii de formator.

In semn de multumire si recunostinta, Maestrului Reiki, Dan Cismas de la care am primit acordajele specifice si cu care am invatat aceasta minunata si spectaculoasa arta a vindecarii: https://www.facebook.com/CursuriSiTerapiiAlternative/?pnref=story.unseen-section