• (0799) 385 790
  • contact@armoniavietii.com

Terapie Energetic Facelift

Terapie Energetic Facelift

Terapia Energetic Facelift face parte din Acces Consciousness ® – www.Body.AccessConsciousness.com
E oare posibil sa te simti si sa arati mai tanar, fara sa injectezi botox, ace de acupunctura sau sa creezi o alta trauma corpului tau? Cum este posibil sa te simti mai tanar si cu un corp plin de vigoare?
Procesul de Facelift Energetic Access Consciousness ™ e un proces uimitor, care inverseaza aparitia imbatranirii si poate crea efecte similare pe intreg corpul. Daca e facut de mai multe ori (de minim 20 de sedinte), efectul pare a fi permanent.
Faceliftul Energetic a fost folosit in SPAuri, practici de masaj, centre anti-imbatranire, cabinete de chirurgie plastica si centre de wellness peste tot in lume.
Terapia Facelift Energetic este o terapie energetica anti imbatranire, in toate planurile.
Cu Access Facelift te simti mai tanar si chiar vei arata mai tanar!
Prin Access Facelift accesezi 30 de energii care vor ridica si invigora intreaga ta viata. Vei incepe sa eliberezi judecatile pe care le ai la adresa corpului tau. Acest proces energetic dinamic, va produce ridicarea si tonifierea zonelor lasate ale corpului (sani, fund, si nu numai). Va reduce ridurile, va reintineri pielea, prin urmare vei avea un aspect tanar, vei radia o stralucire interioara irezistibila, te vei simti minunat.
Terapia Facelift Energetic are un efect dinamic dupa interventiile chirurgicale de orice fel, grabind si facilitand recuperarea. Cand este aplicata la persoanele cu pareza faciala, efectele sunt uimitoare.

Terapia dureaza intre 50 minute – 1 ora, depinde de client.