• (0799) 385 790
  • contact@armoniavietii.com

Testare biorezonanta QMA

Testare biorezonanta QMA

Corpul uman este un agregat format dintr-un numar foarte mare de celule care se afla intr-o continua miscare, dezvoltare, diferentiere, regenerare, degenerare. Celulele se reinnoiesc prin diviziune celulara, 25 de milioane de celule se divid intr-o secunda la un adult, iar la nivelul sangelui, rata de multiplicare este de 100 de milioane de celule pe minut. In procesul de diviziune si crestere, electronii ce orbiteaza in jurul nucleelor sunt incarcati electric si se misca cu o viteza foarte mare, emitand constant unde electromagnetice.
Semnalele undelor electromagnetice emise de corpul uman reprezinta starea specifica a organismului uman din acel moment si acestea sunt diferite in functie de starea corpului, sanatate, boala, etc. Daca putem determina aceste semnale electromagnetice, putem determina starea corpului si putem face corectii la timp, pentru mentinerea in sanatate.
Medicina cuantica considera ca motivul fundamental al imbolnavirii noastre este ca spinul electronilor din afara nucleelor se schimba, impreuna cu orbita lor, aceasta implicand schimbarea atomilor, schimbarea biomoleculelor mici, schimbarea biomoleculelor mari, schimbarea celulelor si in final schimbarea organelor. Atunci cand spinul si orbita electronilor aflati in afara nucleului se modifica, undele electromagnetice emise de atomi se schimba.
Aceste unde electromagnetice sunt detectate atat de Quantum Magnetic Analyzer, dispozitivul pentru biotestare wellness, unul dintre cele mai la indemana si performante sisteme de evaluare a starii de sanatate energetica si psiho-fizica a organismului.
Quantum Magnetic Analyzer are ca principiu de functionare, analiza cuantica a rezonantei magnetice si implica inovatii de tehnologie avansata din medicina, bio-informatica, inginerie si alte domenii. Acest echipament electronic depisteaza campul magnetic slab al celulelor corpului uman, il analizeaza si determina starea de sanatate a persoanei testate, principalele sale probleme, scotand in evidenta recomandari standard de prevenire a bolilor. Testarea cu QMA determina statusul vital in care se gaseste corpul uman la momentul respectiv.

Functionarea aparatului este similara cu principiul ascultarii posturilor de radio. Exista multe unde radio ce sunt emise pe diferite frecvente. Daca doriti sa ascultati un anume post, se comuta radioul pe frecventa corespunzatoare, in acel moment apare rezonanta si asa se asculta postul dorit.
Testul se realizeaza prin tinerea in mana de catre persoana testate, a unui sensor timp de 1 minut. Aceasta testare se poate face in orice moment al zilei si nu este conditionata de o pregatire in prealabil. Usor de masurat, non-invaziv si relativ sigur, testul este folosit ca un index pentru evaluarea unor parametrii masurabili ai statusului organelor interne al unei persoane. Testul reflecta activitatea glandelor sudoripare si schimbarile ce au loc in sistemul nervos simpatic, avand la baza o metoda de masurare trivectoriala. Se masoara tensiunea (voltajul), amperajul si rezistenta electronilor celulei.
Frecventa si energia campului magnetic slab al pielii determinate prin tinerea in mana a acestui sensor, este amplificata de instrument si procesata de un program al calculatorului. Apoi, prin compararea cu spectrul de rezonanta al standardului cuantic al disfunctiilor organismului si cu indicatorii nutritionali setati prin dispozitiv, se primeste informatia referitoare la valoarea cuantica, ce poate fi pozitiva sau negativa. Marimea valorii cuantice indica natura si extinderea disfunctiilor si a nivelurilor elementelor sau compusilor legati de nutritie.
In final, rezultatele sunt analizate de specialist si interpretate in context.
Durata testarii: 1 minut.
Interpretarea testului: 50 min.
Raportul testului se refera la 36 de functii importante in corp. Pret si interpretarea rezultatului: 150 lei – interpretarea dureaza circa 50 de minute. Persoanei testate i se face interpretarea pe loc si i se dau indicatii terapeutice sau schimbare Stil de viata si/sau terapii holistice.
De ce sa faceti aceasta testare? Simplu. Pentru ca analizele de sange stabilesc deja valori deviate si implicit boli, pe cand o testare de sanatate pe biorezonanta cu QMA, opereaza cu coeficienti, adica cu un procent de circa 40% inaintea analizelor de sange, cand corpul poate da semnale ca este ceva in dezordine cu metabolismul, cu organele, dar analizele spun ca totul este in regula. Persoana este astfel prevenita sa faca corectii la timp, in nutritie, in detoxifiere, in eliminarea metalelor grele si a parazitilor din corp, a reziduurilor metabolice din organism, pentru ca acesta sa se reseteze si sa se reechilibreze singur. O testare de biorezonanta este o forma de preventie si corectie a Stilului de Viata si este binevenita in orice etapa a vietii avand in vedere conditiile in care ne traim in prezent.
Testarea aceasta o poate face si o persoana care are deja boli instalate sau in faza de instalare, care se afla deja sub tratament medicamentos si care doreste sa faca corectii in sanatate, pentru a inlatura efectele secundare ale tratamentelor si pentru a-si ajuta organismul sa gaseasca o alta calea de echilibrare, alta decat cea a medicamentelor de sinteza.
O persoana astfel testata este o persoana care devine constienta de ceea ce se intampla cu ea, si de ce traieste stari de disconfort, de dezechilibre, de imposibilitatea de a-si reveni in sanatate.
Este recomandat ca o persoana astfel testata sa revina la un nou test de evaluare la ceva timp de la prima testare si de la inceperea schimbarii stilului de viata. Atat testarea de sanatate cat si recomandarile ulterioare ca tratament holistic nu interfereaza cu tratamentul medicamentos alopat acolo unde el exista. Dimpotriva, acesta va fi potentat de corectiile in nutritie si de recomandarile de tratament naturist care vor ajuta la eliminarea efectelor secundare ale primului. Singura contraindicatie la efectuarea acestui test o au persoanele care au montate implanturi cardiace, respectiv aparate de defibrilare si resuscitare, intrucat testul poate interfera cu undele acestor aparate. In rest, nu exista contraindicatii.
Testul poate fi facut si de catre copii de la varste mici, pretul testarii pentru grupa de copii de la 3-14 ani fiind de 70 lei. Copiii vor fi testati in prezenta parintelui sau al unui reprezentant legal.
Prin aceasta activitate de testare in sanatate ca mijloc de preventie, prin biorezonanta, nu pun diagnostic, nu prescriu pentru ca nu sunt medic.
Rolul meu de tehnician nutritionist si terapeut este sa ajut orice fiinta vie, in mentinerea starii de sanatate prin eliminarea greselilor de Stil de Viata, sa ajut persoana testata sa accepte responsabilitatea pentru conditia lui si sa-l ajut in mobilizarea mijloacelor de refacere si mentinere a echilibrului intern, a homeostaziei (revenirea in sanatate) prin corectiile de rigoare.